Enostavna prodaja vašega starega vozila s pomočjo Carline

Želite prodati svoje vozilo? Dandanes obstaja veliko možnosti za prodajo rabljenih vozil. Ker smo med seboj povezani s pomočjo spleta, lahko preko različnih spletnih strani prav vsakdo odda svoj oglas, ki ga lahko vidi množica potencialnih kupcev. Najverjetneje vam je takšna prodaja rabljenih vozil precej poznana – ko oddate oglas vas pokličejo različni kupci, s katerimi se nato dogovorite za ogled vozila. Morda ga kupi prvi, ki pride mimo, večkrat pa je žal tako, da je potrebno kar nekaj časa, preden se vozilo proda. Razlogov za to je seveda več, in vsekakor ni ta, da vozilo ne bi bilo vredno nakupa. Bolj je problem v dejstvu, da je na trgu zelo veliko novih in rabljenih avtomobilov, na drugi strani pa možnosti nakupa znižuje slabša tržna situacija, saj predstavlja oviro pri nakupovanju novih avtomobilov.

Poleg tega, da je individualna prodaja rabljenih vozil zamudna, ovira nastane tudi pri ohranjanju cene. Cena, po kateri se vozilo proda, je običajno precej nižja od tiste, določene v oglasu.

prodaja-rabljenih-vozil

V našem podjetju se ukvarjamo z odkupom ter uvozom avtomobilov, zato vam bomo z veseljem pomagali, da bo prodaja rabljenih vozil uspešna. Nudimo vam odkup vozil vseh blagovnih znamk, pa tudi odkup vozil, ki so poškodovana ali z okvaro. Prodaja rabljenih vozil z napako tako z našo pomočjo ne bo zahtevna, saj boste za vozilo (namesto, da bi ga prodajali po delih), iztržili višjo ceno, kot ste pričakovali.

Vabimo vas, da nas pokličete, ali pa izpolnite spletni kontaktni obrazec – nudimo vam svetovanje, odkup vozil ali pomoč pri prodaji le-teh. Če pa se morda odločite za nakup vozila pri nas, lahko vaše staro vozilo vzamemo v račun.

Prodaja rabljenih vozil še nikoli ni bila tako enostavna. Prihranite svoj čas in denar ter nas kontaktirajte. Dogovorili se bomo za najboljšo možnost, ki vam bo ustrezala.