Črtalič peskanje – vodilno podjetje v JV Evropi

S stalnim razvojem in raziskavami podjetje Blast Tehnik oblikujejo, proizvajajo, prodajajo in oddajajo visoko-tehnološke stroje za obdelavo površin. Črtalič peskanje se lahko pohvali z dolgoletno tradicijo, saj na področju obdelave površin delujejo že skoraj 40 let. S predanostjo stalnemu razvoju in raziskavam oblikujejo visoko-tehnološke stroje. Njihova zgodovina je zgodba o inovacijah, zanesljivosti in odličnosti v svetu površinskih obdelav. Gojijo iskrene, spoštljive in vzajemno koristne odnose s poslovnimi partnerji.

Črtalič peskanje je zavezano kakovosti, inovacijam ter vzpostavljanju trdnih odnosov, kar jih uvršča med vodilna podjetja na področju storitev površinskih obdelav na območju Jugovzhodne Evrope. S poslovnimi partnerji gradijo odnose, ki temeljijo na iskrenosti, spoštovanju in vzajemni koristnosti, kar je ključno za njihov dolgoročni uspeh.

Črtalič peskanje

Visoke zahteve kakovosti in varstvo okolja

Črtalič peskanje izpolnjuje najvišje zahteve kakovosti po standardu ISO 9001:2015. S trajnostnim razvojem pa skrbijo za družbeno, ekološko in etično odgovorno poslovanje. V podjetju postavljajo visoke standarde kakovosti. Izpolnjujejo zahteve standarda ISO 9001:2015, kar zagotavlja vrhunsko kakovost pri obdelavi vseh vrst površin. Poleg tega so zavezani trajnostnemu razvoju, ki ga udejanjajo v skladu s standardom ISO 14001:2015. Tako so družbeno, ekološko in etično odgovorno podjetje.

Zavedajo se pomembnosti strokovno usposobljenega kadra. Njihovo konkurenčno prednost sestavljajo znanje, veščine, izkušnje in ustvarjalnost zaposlenih. Pri delu cenijo pomen strokovno usposobljenega kadra. Njihova konkurenčna prednost izhaja iz znanja, veščin, izkušenj in ustvarjalnosti zaposlenih. Poleg odličnega terenskega kadra razpolagajo tudi z visoko zmogljivimi kapacitetami, ki jim omogočajo avtomatsko obdelavo različnih površin in ponovljivo obdelavo velikih serij. Skrbijo za kontinuirano izobraževanje in razvoj zaposlenih, da ohranjajo vrhunsko kakovost njihovih storitev.

Storitve, prilagojene vsem ključnim industrijskim panogam

Podjetje je specializirano za nudenje storitev v najpomembnejših industrijskih panogah, med katere spadajo farmacija, kemija, medicina, elektro-energetika, prehrana, vojska, avtomobilska in letalska industrija. S poudarkom na strokovnosti, učinkovitosti, odgovornosti, zanesljivosti ter varovanju okolja, gradijo trdne in vzajemno koristne odnose s partnerji. Dejavnost ne zajema le osnovne storitve, temveč tudi servisne in montažne storitve ter najem in prodajo peskalne opreme in peskalnih medijev. Poudarjajo individualno prilagajanje potrebam strank, visokotehnološko znanje, bogate izkušnje, specializacijo ter stalno raziskovanje in razvoj. S tem zagotavljajo, da so zaupanja vreden partner v vseh fazah poslovnega sodelovanja.