Motorno olje Castrol – kralj med motornimi olji

Da bi naš jekleni konjiček optimalno deloval, moramo redno skrbeti za njegovo splošno kondicijo. Tako kot zase radi pravimo, da prazen žakelj, ne stoji pokonci, lahko zelo podobno rečemo tudi za vozilo, ki ga ne opremimo z ustreznim motornim oljem. Motorno olje Castrol je vrhunsko motorno olje, ki bo zagotovilo optimalno delovanje vašega avtomobila še dolgo v prihodnost.

Zakaj izbrati motorno olje Castrol?

Motorno olje Castrol sodi v sam vrh med izborom najboljših motornih olj na celem svetu, kar priznava večina njegovih uporabnikov in strokovnjakov.

Proizvaja ga podjetje Castrol, ki je na vodilnem mestu med proizvajalci, distributerji in tudi prodajalci mazalnega olja, masti ter ostalih storitev, ne le v avtomobilski, pač pa tudi v pomorski in letalski industriji ter sektorju za raziskovanje in produkcijo svetovne nafte. Gre za podjetje s sedežem v Veliki Britaniji, ki ima izjemno dolgo tradicijo, saj sega v leto 1899, ko je podjetje ustvaril Charles Wakefiels. Prodaja storitev in proizvodov podjetja Castrol pa zelo uspešno poteka v kar 150 državah sveta, zaradi česar njegova vodilna vloga v naftni industriji tako v Veliki Britaniji kot v svetu sploh ne preseneča.

 

motorno olje Castrol

 

Katero motorno olje izbrati?

Lastniki vozil pogosto pravijo, da želijo svojemu avtomobilu ponuditi samo najboljše – in prav je tako. Pri izbiri motornega olja strokovnjaki podpirajo uporabo sintetičnih olj, ki so običajno boljši pri varovanju motorjev ter svoje lastnosti ohranijo dalj časa kot motorna olja, proizvedena na konvencionalen način.

Motorna olja podjetja Castrol so odlična motorna olja, ki jih lahko brez skrbi uporabljate za motor svojega vozila, pri čemer zagotavljajo zaščito vašega motorja tudi na dolgih razdaljah. Na ta način z uporabo kakovostnega motornega olja privarčujete, saj se bo število nepredvidenih vzdrževalnih storitev pri mehaniku močno zmanjšalo.

V ponudbi podjetja je raznolik nabor motornih olj, pri čemer izpostavljamo olja serij Castrol EDGE , ki sodijo med sintetična motorna olja, ki so najprimernejša izbira za različna vozila.