Prevajalci z odliko

Prevajalci so zelo iskan kader, vendar je zelo pomembno, da imajo tudi ustrezno izobrazbo, izkušnje in talent za prevajanje. Prevodi so si namreč med seboj zelo različni in v podjetju Multilingual zahtevamo le najvišjo kakovost. V letih delovanja smo vzpostavili sodelovanje z več kot 500 preverjenimi prevajalci po vsej Evropi, ki vedno zadostijo visokim kriterijem.

Naši prevajalci so specializirani za različne jezikovne kombinacije, poleg tega pa se lahko po potrebi tudi povežejo med seboj in vam zagotovijo pomoč tudi za manj razširjene jezike. Preverite našo ponudbo in izberite storitev po meri – prevajanje nudimo v več kot 30 jezikov.

prevajalci

Največ za vaš denar

Ponosni smo, da vam poleg kakovosti zagotavljamo tudi ugodne cene, saj se zavedamo, da se naši naročniki tudi zato k nam z veseljem vračajo. Stalnim strankam vedno zagotovimo tudi dodatne popuste, popuste na količino itd., kot popotnico k dobremu sodelovanju pa vsem novim naročnikom ob prvem naročilu priznamo tudi 10 % popust.

Preverjeno strokovni prevajalci

Prevajalci se glede na strokovnost med seboj precej razlikujejo, pomembno vlogo pa igrajo tudi izkušnje in dobro poznavanje področja prevajanja. V prevajalski agenciji Multilingual so povezani preverjeni prevajalci, s katerimi odlično sodelujemo že vrsto let.

Individualna obravnava

Zavedamo se, kako pomembne so vaše potrebe, zato so vam Multilingual prevajalci vedno pripravljeni priskočiti na pomoč. Pohvalimo se lahko z izjemno hitro odzivnostjo in sledenjem vašim željam. V primeru časovne stiske vam naši prevajalci prevod do 5 strani besedila uredijo že v istem dnevu.

Naši prevajalci so večinoma naravni govorci jezika, kar pomeni, da imajo posluh za vse detajle in uredijo brezhiben prevod. Besedilo je ustrezno prilagojeno ciljnemu jeziku in bralcem, ki sledi prevoda ne opazijo. Po dogovoru vam lahko prevod na koncu tudi lektoriramo, da so odpravljene prav vse napake in morebitne nedoslednosti, besedilo pa je primerno za takojšnjo uporabo.

Prevodi po izjemno ugodnih cenah. Izkoristite ugodno ponudbo

Pokličite na 040 817 820 ali pišite na info@multilingual.si