Kako deluje video domofon v stanovanjskih in poslovnih stavbah

Video domofon je vrhunski video domofonski sisteme za namene varovanja stavb. Video domofon zagotavlja varnost stanovanjskih ali poslovnih objektov v potencialno nevarnih situacijah. Majhni ali veliki objekti, eno ali več enot, eno ali več nadstropij; na izbiro je veliko video domofonskih sistemov, ki ustrezajo potrebam vašega objekta. Video domofonski sistemi lastnikom nepremičnin omogočajo diskretno kontrolo vstopa. Vrata, vhodna vrata, okna in celo celotne posestne cone je mogoče nadzorovati z video domofonskimi sistemi, ki so kakovostni ter preprosti za vgradnjo. Z njim boste varnejši in boste imeli pod nadzorom vse, kar želite ne da bi vam bilo treba iti ven osebno pogledat, kaj se dogaja in kdo je pred vrati.

 video domofon
Nič ni boljšega kot video domofon, ki bi dodal udobje in varnost vhodnih vrat ali vrat vašega doma ali poslovnega prostora. Videli in slišali boste lahko, kdo je pred vhodnimi vrati, ne da bi se jim približali. Danes vam sploh ni treba biti doma, da bi videli, kdo je pred vašimi vrati, saj imajo domofoni z videom zmožnost oddaljenega delovanja. Na spletni strani na povezavi si oglejte izdelke za različne razpoložljive tehnologije.
Video domofon deluje tako, da je nameščen na vstopni točki. Ko se obiskovalec približa, poišče ime stanovalca, ki ga želi doseči, z uporabo zaslona na dotik ali imenika tipnih gumbov na bralniku, nato pa pritisne ime, da opozori stanovalca in vzpostavi stik. Napredni sistemi uporabljajo brezkontaktno umetno inteligenco za prepoznavanje glasu za usmerjanje klicev obiskovalcev. Ko se odzovete na opozorilo, si lahko ogledate sliko obiskovalca na zaslonu ali zaslonu pametnega telefona.
V podjetjih video domofon omogoča, da lahko pogovorite z obiskovalcem, če potrebuje več informacij, če pa obiskovalca prepozna, lahko odklene vrata ali vi odkleneta vrata s svojega zaslona, da obiskovalcu omogočite dostop. Video domofonski sistem z odpiranjem vrat lahko vključuje rele, ki je povezan s podpostajo lastnika ali z mobilno aplikacijo za odklepanje vrat na daljavo.