Apartmaji Hrvaška

Apartmaji Hrvaška

Vsako leto pride čas počitnic in čas da se »odklopimo« ter preprosto sprostimo. Veliko izbiro apartmajev za prenočitev nam ponuja naša južna soseda Hrvaška. Apartmaji Hrvaška  nam ponujajo izbiro najmodernejših apartmajev, kakor tudi takih, ki dajejo starinski vtis.

Apartmaji Hrvaška so razdeljeni na 5 regij oz. pokrajin. Istra ter Kvarner kjer so Poreč, Novigrad, Umag, Otok Krk, Otok Lošinj in drugi, ležijo najseverneje. Proti jugu se vrstijo destinacije Vodice, Zadar, Ugljan, Brač, Split, otok Korčula in še veliko drugih. Tam ležijo severna, srednja ter južna Dalmacija.

Apartmaji Hrvaška, se razlikujejo po stilu, prostornosti, luksuzu, storitvah ki jih ponujajo in podobnim. Temu primerne so tudi cene, katere se vrtijo od 18€ na nočitev, segajo pa tudi do 396€ na nočitev.

Zaradi določenih standardov, vam apartmaji Hrvaška v veliki večini nudijo najmanj 2 spalnice (eno zakonsko in eno otroško). Zagotovo vam ponujajo še izbiro kuhinje ali skupnega zajtrka. V apartma mora biti vključena še kopalnica (tuš kabina ali banja, lijak, bide in wc školjka). Da si lahko ogledate čudovite vzhode ter zahode, ob katerih lahko nastane ogromno lepih slik in z njimi nepozabni spomini, vam omogoča terasa ali balkon.  Balkon je zelo primeren tudi za nočno druženje, obujanje trenutkov iz preteklega dneva ipd.  z vašimi najbližjimi.

Apartmaji Hrvaška so v večini postavljeni poleg ali v večjih mestih ter krajih, kjer lahko odidete na prijetno večerjo, pijačo ali pa samo preprosti ogled in sprehod po mestu.

Apartmaji Hrvaška vam ponujajo čudovite lokacije za bivanje po ugodnih cenah. Rezervirajte svojo nastanitev še danes in počitnikujte ob prelepih obalah Jadranskega morja.