Raznovrstna otroška očala

Težave z očmi se lahko pojavijo tako pri starejših kot pri mlajših a pri njih je še toliko bolj pomembno, da začnejo odpravljati napake vida takoj, ko se le te seveda pojavijo. Zato so na voljo otroška očala, ki omogočajo vašemu malčku, da čez čas izboljša svoj vid.

Pri mlajših se vid razvija do nekje leta in pol starosti in če se pojavijo napake se jih lahko odpravimo dokaj hitro. Pomembno je, da vaš otrok redno obiskuje okulista saj je vid pri otroku zelo pomemben saj večino informacij, ki jih prejme so ravno vizualne.

otroška očala

Vas zanima zakaj vaš malček potrebuje očala ter na kaj morate biti pozorni ob nakupu izdelka otroška očala? Tu boste našli par namigov:

  • prvi namig: Otroka je potrebno pripraviti na otroška očala že doma pred obiskom optike z očali
  • otroška očala si  mora izbrati sam. Le tako mu bodo očala všeč in jih bo nosil bol z veseljem kot, če mu vi vsilite neko svojo izbiro. V Optiki predstavijo nekaj očal, ki so zanj primerna potem pa se med njimi odloči sam.
  • Otroška očala so kovinska, plastična ali iz titaniuma. Glede na aktivnosti otroka je potrebno izbrati otroška očala, ki so primerna.

Optika Trnovo vam nudi na voljo različna očala ter nasvete katera očala so za vašega malčka primerna. Skupaj boste našli tista očala, ki bodo všeč tako vam kot vašemu otroku. Tako bo otroška očala lažje nosil brez prevelikega prerekanja.

Otroška očala, ki so vam na voljo v centru Trnovo so kakovostna in lepo oblikovana. Nudijo pa vam tudi ugodne možnosti nakupa ter lastno izbiro okvirjev za očala.

Optika Trnovo se nahaja v Ljubljani na Devinski ulici 1. Na voljo so vam vse dni v tednu ter ob sobotah. Delovni čas pa najdete na spletni strani center-trnovo.si