Zunanji fitnes – odlična priložnost za izboljšanje kakovosti bivanja

V našem podjetju z izvirnim oblikovanjem celostne storitve prostore navdamo z vsebino, ki je prilagojena potrebam njihovih obiskovalcev. Na ta način se trudimo izboljševati življenjski standard ter kvaliteto življenja, obenem pa okolje delamo še bolj privlačno kot je – kar pa je dobro tudi z vidika turizma.

Urbana središča ter zelene javne površine so pomemben del vseh javnih prostorov, zakaj jih torej ne bi izkoristili tako, da bi se na njih lahko srečevale različne generacije, med seboj iskale skupne točke ter uživale v družbi drug drugega? Kvalitetno oblikovanje javnih prostorov je še posebej velikega pomena za same prebivalce velikih mestnih središč, ki vedno znova iščejo okolje, v katerem bi se lahko vsaj nekoliko sprostili. Več informacij najdete na www.kreal.si/si/prostori.

zunanji fitnes

Zunanji fitnes je ugodna ideja, ki ne zavzema veliko prostora. Vključiti ga je mogoče na različne površine, zato je kot nalašč za postavitev na ravne in neizkoriščene javne površine. Zunanji fitnes bo prebivalce, pa tudi prišleke, nedvomno navdušil ter jih spodbudil k bolj zdravemu slogu življenja. Pomen športne aktivnosti v sodobnem vsakodnevnem življenju je namreč ogromen – tako z vidika osebnega počutja, kot tudi javnega zdravja. Posamezniki v svoj prosti čas vedno manj vključujejo tudi športne aktivnosti, zato je zunanji fitnes, ki je dostopen prav vsakomur v vseh delih dneva, odlična naložba. Javni fitnes bo skozi fizično aktivnost povezal različne starostne skupine ter tako prispeval k dodatnemu nabiranju izkušenj, strpnosti, učenju in poskrbel za sklepanje novih prijateljstev.

Kreativna ter strokovna ekipa podjetja Kreal bo poskrbela, da bo zunanji fitnes popolnoma funkcionalen ter odličnega videza. S trdnimi, odpornimi ter robustnimi fitnes napravami, ki se bodo z vplivi okolja ter podnebja nedvomno spopadale še mnogo let po namestitvi, bomo javni prostor opremili po vaših željah. Izbirate lahko med napravami, kot so večvišinska ali poševna klop, ravnotežna plošča, nizki drogi, plezalni zid, letvenik s krogi, ogrodje ter uteži ter še mnogo drugih.