Roblox igra za mlade in stare

Kaj, če vam kdo omeni besedo Roblox? Mislim, da marsikomu neznanka in si sploh ne predstavlja kaj bi to lahko bilo. Mogoče najprej pomislite na kakšno znamko ali kaj podobnega. No pa, da ne zavlačujem. To je računalniška igra, no sedaj jo lahko igrate tudi na pametnih telefonih. Roblox ni igra ampak platforma za ustvarjenje iger. Misli, da je ta igra bolj znana mladostnikom, otrokom mlajšim od 16 let. Nikjer pa ne piše, da jo tudi mi starejši ne bi smeli igrati, ampak raziskave so pokazale, da je to igra otrok.

Igra je postala najbolj popularna med mladimi v času korona virusa. Takrat so se nekateri starši pritoževali, da njihovi otroci igrajo platformo Roblox. Roblox ni znan samo pri nam ampak po celotnem svetu. Saj vemo, da igre prihajajo iz Amerike, malo katera igra je naša. Seveda najlažje si jo je danes naložiti na naše telefone. Saj imajo že naši otroci pametne telefone, čeprav se nekateri jezimo, da to ni prav. Ampak nekako se morajo zamotit, pa je to kakšna igra zunaj ali na telefonu. Sama te igre ne poznam in me ne zanima. Res, da tudi sama včasih igram kakšno igro na telefonu.

roblox

Kakšna igra je Roblox, kako se igra si lahko preberete tudi na spletni strani, če vas zanima. Mogoče vprašate vašega otroka, če jo že igra in se pri njem pozanimate kaj je to za igro. Vam pa lahko povem, da igra ni nevarna ampak kar zanimiva, kar sem o njej prebrala. Zato lahko zaupate vašim otrokom in naj jo igrajo z veseljem. Lahko pa si jo tudi vi dol potegnete na telefon in poskusite kaj je tukaj tako zanimivega.  Samo lahko še rečem, nikoli nismo preveč stari za razne igre. Tudi starejši jih lahko igramo, ko imamo kaj prostega časa. Saj zato imamo naše pametne telefone in računalnike.