Spletna trgovina Comshop.si

Potrebujete nov računalnik ali ga želite nadgraditi? Ali se kmalu odpravljate na potovanje, pa niste zadovoljni z ločljivostjo fotografij, ki jih posname vaš fotoaparat? Imate doma še vedno katodni televizor, Vi pa želite uživati ob gledanju televizije visoke ločljivosti? Kupujete rojstnodnevno darilo za svoje otroke, partnerja ali starše, vendar ne veste, s čim bi jih presenetili ? Potem obiščite stran spletne trgovine Comshop.si: http://www.comshop.si/ in si oglejte ugodnosti.Comshop

Trgovina Comshop.si  je spletna trgovina podjetja Comshop d.o.o. Nudi Vam elektronske  in druge naprave ter dodatke po ugodnih cenah. Izbirate lahko med številnimi kategorijami:

  • Računalništvo (prenosni računalniki, tablični računalniki, namizni računalniki, matične plošče, trdi diski, procesorji, grafične kartice, tiskalniki, monitorji, miške, tipkovnice, programska oprema, igre in drugo)
  • Fotografija (fotoaparati, video kamere in fotografski pribor)
  • Zvok in slika (LCD TV sprejemniki, hišni kino, BluRay in DVD predvajalniki, zvočniki, slušalke, mikrofoni, navigacija, radio itd.)
  • Mobilna telefonija (stacionarni telefoni, pametni telefoni in dodatki za telefone)
  • Kolesarstvo (zložljiva kolesa in električna kolesa)
  • Gospodinjski aparati

Na voljo Vam je tudi spletni katalog.

Za način plačila izbirate med plačilom po povzetju, plačilom po predračunu in plačilom s kreditno kartico. Trgovina Comshop.si dostavlja izdelke po vsej Sloveniji. Stroški dostave za nakupe, ki presegajo vrednost 199€, je 3€. Za nakupe, višje od 199€, stroške dostave krije trgovina ! Obvestilo o datumu dostave prejmete po elektronski pošti. Izdelki, ki so na zalogi, so odposlani še isti dan.

Pri trgovini Comshop.si se zavzemajo za varstvo osebnih podatkov. Splošno zadovoljstvo strank zagotavljajo z hitrim servisiranjem izdelkov in možnostjo vračila blaga v 14 dneh od nakupa.