Ugodne letne pnevmatike

Letne pnevmatikeSedaj ko je koledarska zima, vremensko pa še ni pokazala zobe, imamo na avtomobilih vsi zimske pnevmatike. V tem času, času zime pa cene letnih pnevmatik padejo. Kaj to pomeni? To pomeni, da so letne pnevmatike na spletni strani gumecenter.com trenutno zelo ugodne.

Ta spletna trgovina, ki je začela s prodajo leta 2011, ima na voljo veliko zbirko, zimskih kot letnih pnevmatik. Prodajajo letne pnevmatike znamk Michelih, Goodyear, Yokohama, Pirelli, Dunlop in še drugih priznanih znamk. Cena letnih pnevmatik se giblje od 35€ pa do 250€. Seveda pa je v to vključeno do 45% znižanje.

Pri nakupu letne pnevmatike, morate biti previdni. Poznati morate dimenzije pnevmatike, kakšen oprijem ima na mokrih podlagah, kakšen je kotalni hrup, ter seveda kako se obnese na učinkovitost porabe goriva. Najpomembnejše je oprijem, saj v primeru da imajo vaše letne pnevmatike slab oprijem na mokrih površinah, je to lahko zelo nevarno. Veliko prometnih sreč nastane zaradi predolge zavorne poti pnevmatik.

Poleg izbire ugodne zimske in letne pnevmatik za avtomobile, imate tudi motoristi možnost nakupa pnevmatik. Izbirate lahko med kvalitetnimi moto gumami priznanih znamk. V kratkem pa bodo na voljo tudi nakupi platišč.

Če želite ugodne ter kvalitetne letne pnevmatike, se obrnite na gumecenter.com.