Kakovostne vzmetnice

VzmetniceAli se zavedate, da so vaše stare vzmetnice dom milijonu nevarnim bakterijam? Ali imate staro in dotrajano vzmetnico, zaradi katere se zbujate neprespani ter brez energije? No mogoče se na salonpohistva.si/vzmetnice najde ravno pravšnja vzmetnica, ki bo izpolnila vse vaše zahteve.

V največji spletni trgovini salonpohistva.si, ki je prejela nagrado za najboljšega spletnega trgovca leta 2012, imajo vzmetnice raznih dimenzij. V ponudbi imajo 38 različnih dimenzij ležišč, šestih različnih blagovnih znamk. Te blagovne znamke imajo priznane certifikate varnosti ter odpornosti ležišč na bakterije. Nekaj je domačih, nekaj pa tujih blagovnih znamk.

Če se odločite za nakup teh kvalitetnih vzmetnic, vam jih ob oddanem naročilu dostavijo še isti ali naslednji delovni dan. Če znesek nakupa presega 350€, je dostava na dom brezplačna, v nasprotnem primeru, vas bo znesla samo 3,99€. Vaše dostavljene artikle lahko v vrednosti do 350€ plačate po prevzetju, drugače pa z nakazilom na transakcijski račun.

Vzmetnice niso edini kakovostni izdelek te največje spletne trgovine. Ponujajo vam pohištvo, s katerim lahko opremite celotno stanovanje, okolico ter delovno mesto oz. pisarno. Za piko na i, pa vas v času božične akcije čaka 81 različnih izdelkov, ki so znižani do 50%. Kaj še čakate, opremite tudi svoj dom.