Krema za pomlajevanje obraza

Starost je naravni proces človeškega življenja, ki ga ne moremo ustaviti. Staranje lahko samo upočasnimo ali prekrijemo z določenimi kremami, ki so za pomlajevanje obraza in telesa. Lahko pa se odločite tudi za kirurški poseg ali boteks, vendar vam ne priporočamo, saj  je veliko zgodb, ki govorijo o dragem in ponesrečenem kirurškem posegu. Da bi se izognili dragemu posegu, se je tehnologija zelo razvila in postala cenejša na tem področju in je postala dostopna vsem, ne samo znanim zvezdam po svetu.

Kaj pripomore k staranju vaše kože. Največji dejavnik je prevelika izpostavljenost sončnih žarkov. Strokovnjaki nas že nekaj let opozarjajo na navarnost sončnih žarkov, saj vam žarki izsušijo kožne celice in vam onemogočijo tvorjenje kolagena. V raziskavah so ugotovili, da vam sončni žarki škodijo in vam lahko posledično povzročijo raka. Zato priporočajo, da se izogibate soncu med 10. in 4. uro popoldne, saj takrat je sonce najmočnejše. Za preprečevanje in pomlajevanje obraza uporabljajte sončno kremo v sončnih dnevih.

Pomlajevanje obraza

Za pomlajevanje obraza lahko kupite kremo ApiLift, ki zelo pripomore k pomlajevanju. V sebi vsebuje čebelji strup, ki spodbuja k nastajanju kolagena in poveča prekrvavljenost ter poskrbi za mladosten videz vaše kože. Obstajajo pa tudi druge rešitve za pomlajevanje obraza. Prva rešitelj je piling. Piling je gel oziroma krema, ki v sebi vsebuje majhne trde delce, s katerimi odstranite nečisto, suho in odpadlo kožo s sebe. S tem preprečujete mašenje por in skrbi za boljšo prekrvavitev ter spodbuja k tvorjenju kolagena. Kolagen skrbi za elastičnost in prožnost kože. Kot drugo rešitelj pa priporočamo kreme. Včasih si kremo izbiral po svojem tipu kože, ali si imel suho, mastno ali mešano. Danes pa ni več odvisno od tipa kože, saj je kozmetična industrija razvila kreme za vse tipe kože in jih bo navlažila in ohranila ter skrbela za mlad videz vaše kože. Za intenzivno pomlajevanje obraza pa poskrbi boteks, ki je trenutno najpopularnejši postopek.